ΓΑΥΔΟΣ

Για να φτάσετε στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, δεν έχετε παρά να επιβιβαστείτε σε ένα από τα πλοία που ταξιδεύουν για Γαύδο από την Παλαιοχώρα ή τα Σφακιά των Χανίων. Κλείστε λοιπόν τα εισιτήρια σας για Χανιά και συνεχίστε από εκεί.


ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Στα Δωδεκάνησα συγκαταλέγονται οι Λειψοί, η Νίσυρος, η Λέρος, η Χάλκη, η Τήλος και το Αγαθονήσι, νησιά που πρέπει να επισκεφθείτε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας για να γνωρίσετε ένα διαφορετικό, ήρεμο τρόπο ζωής. Αυτά τα νησιά συνδέονται τακτικά μεταξύ τους αλλά και με Ρόδο, Κω και Κάλυμνο.

ΘΗΡΑΣΙΑ

Εάν αναζητάτε δρομολόγιο που θα σας φέρει στους χαλαρούς ρυθμούς της Θηρασίας τότε προγραμματίστε το ταξίδι σας με γνώμονα τη σχεδόν καθημερινή σύνδεση με τη Σαντορίνη. Μέχρι πριν 3600 χρόνια ήταν ενωμένες όμως τις "χώρισε" ηφαιστειακή έκρηξη και έτσι πλέον "στέκονται" απέναντι. 

ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θέλετε να φτάσετε σε κάποιο μικρό επίγειο παράδεισο στις Κυκλάδες αλλά δεν βρίσκεται απευθείας δρομολόγιο που να σας βολεύει? Εκμεταλευτείτε τη σύνδεση της Νάξου με Κουφονήσια, Ηρακλειά, Δονούσα και Σχοινούσα 6 φορές την εβδομάδα!

ΣΥΜΗ

Η Σύμη είναι ένας απλός και ειλικρινά φιλόξενος μικρός θησαυρός της Δωδεκανήσου. Εάν αναζητάτε πως θα μπορέσετε να την προσεγγίσετε για να περάσετε τις διακοπές σας εκεί λάβετε υπόψη πως υπάρχουν δρομολόγια που τη συνδέουν καθημερινά με τη Ρόδο.

ΦΟΥΡΝΟΙ

Η Σάμος και η Ικαρία συνδέονται με τους Φούρνους 2 φορές τη βδομάδα. Αν ψάχνετε ένα δρομολόγια για Φούρνους ερευνήστε και το συνδυασμό δρομολογίων προς αυτούς τους προορισμούς. Μπορείτε επίσης να μοιράσετε τις μέρες των διακοπών σας ανάμεσα σε αυτούς τους προορισμούς.